Mitt hjerteprosjekt!

Mitt hjerteprosjekt!
50 % av overskuddet av min lille butikk og klinikk går til å støtte Dina senteret i Goma kongo. Har vært der nede 2 ganger i år og gitt omsorg, klær, sko og sist men ikke minst et fang å sitte på! Disse barna i alder 2 - ca 18 år er blitt voldtatt og mishandlet. Dina senteret gir de et nytt liv og håp. Medisinsk hjelp, skole, et hjem og en trygghet. Det var stort å få være der og gjøre noe fysisk i tillegg til pengene jeg gir!.reiser ned igjen i februar mnd. Skal ha en tur i sammarbeid med butikken og min og Dina senteret. 8 stk utenom meg og reiseleder. Ta kontakt om du vil bli med! En opplevelse som vil forandre deg og gi et minne for livet.!

fredag 4. september 2009

Jeg kjenner at spenningen øker for hver dag nå. Jeg venter inn masse høst og vinternytt fra flere nye leverandører.
Gave og interiør messa på Lillestrøm i august var en opplevelse!

Iløpet av september vil jeg gi dere litt tips og råd til hvordan lage kranser og hvordan pynte bord blandt annet i høst tema. Tips om hvordan man enkelt kan bruke det naturen gir i denne årstiden, gjerne i kombinasjon med gamle ting eller eventuellt noe vi kan ha liggende.

Kreativitet har vi alle fått ...mer eller mindre. Tar du deg tid til å se etter,og bruke sansene du har fått, så vil du kunne oppdage mange muligheter.
Slike ting kan utvikles og læres.... SÅ! - følg med på bloggn min. Tips og nyheter kommer før du vet ord av det! Nyt livet så lenge...❤

Ingen kommentarer: