Mitt hjerteprosjekt!

Mitt hjerteprosjekt!
50 % av overskuddet av min lille butikk og klinikk går til å støtte Dina senteret i Goma kongo. Har vært der nede 2 ganger i år og gitt omsorg, klær, sko og sist men ikke minst et fang å sitte på! Disse barna i alder 2 - ca 18 år er blitt voldtatt og mishandlet. Dina senteret gir de et nytt liv og håp. Medisinsk hjelp, skole, et hjem og en trygghet. Det var stort å få være der og gjøre noe fysisk i tillegg til pengene jeg gir!.reiser ned igjen i februar mnd. Skal ha en tur i sammarbeid med butikken og min og Dina senteret. 8 stk utenom meg og reiseleder. Ta kontakt om du vil bli med! En opplevelse som vil forandre deg og gi et minne for livet.!

tirsdag 13. oktober 2009

Høstkose kveld!

Bruk høstkveldene til å samle naboer og venner til hyggelig treff med bål, grilling og sosialt samvær. . Det finnes ikke noe hyggeligere utendørsaktivitet på høsten enn dette.. Før det blir helt mørkt, så kan dere samle mose, kongler og lignende til juletiden vi har i vente.. kanskje lage natursti med hodelykter og reflekser på postene..en premie kanskje til vinner laget deles ut rundt bålet..slike aktivitetet elsker jeg og prøver å gjennomføre så ofte som mulig..men litt forskjellige temaer.

Det beste i livet er gratis.. bruk tiden til å være sosiale og skap minner for barna. Håper dette kan inspirere...jeg hadde iallefall lyst til å dele litt av mine høstlige favoritt sysler..det kommer sikkert flere etterhvert.;D)
Har du noen?

3 kommentarer:

sylvia sa...

å det høres koselig ut,må nok finne på noe å iallefall samle ting å tang til å pynte med,
ha en flott ettermiddag.
fra sylvia..

ps,bedre med nathalie?

Mitt og Mine sa...

Tusen takk for den utrolig oppmuntrende og hyggelige kommentaren hos meg!
Og takk for at du vil følge meg!

Likte bloggen din også veldig godt så jeg la meg til følger!

Ha en fin fin tirsdagskveld!

frøken olsens drømmer sa...

Så koselig ;)
reiser på hyttetur til helgen med min ene sønn ,phu han på 19 vil altså ikke være med mamma og pappa lenger.... ,men min søster mann og barn skal være med så du ga meg en liten ide;))
fikk sååå mye skryt av armbåndet i dag,bare så du vet det ;))